Acoustic Aroma by Răzvan Krivach

iul. 7th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 8 iulie 2011, de la ora 22.00, la „Casa Romană” ( Str. Napoca nr. 9, Cluj ) are loc concertul „Acoustic Aroma” cu Răzvan Krivach şi Denisa. În deschiderea evenimentului, de la ora 18.00 – Live sax act – cu Lori Funky Sax.

Răzvan Krivach s-a născut la Satu-Mare, în anul 1977. Încă din şcoala generală a câştigat numeroase premii la multe dintre festivalurile naţionale.

Dupa ce în anul 2001 participă în finala Festivalului Naţional “Mamaia 2001”, doi ani mai târziu este prezent şi în finala naţională Eurovision.
La Festivalul Naţional de Creaţie “Iuliu Merca” a câştigat şapte din cele unsprezece premii puse în joc. În 2003 a revenit cu o participare la festivalul Mamaia, unde a luat 4 premii, dintre care cel mai important a fost trofeul.

Anul 2004 îl aduce în Portugalia, la Lisabona pentru “Cordoaria Nacional” şi “expo 98”, unde reprezintă România în cadrul unei gale internaţionale UE. Spectacolul cu pricina a fost transmis în întreaga lume de Euronews şi BBC.

Răzvan Krivach a compus coloana sonoră a filmului de scurt metraj “Cafea cu Lapte”. Tot el semnează muzica şi pentru două piese de teatru, “Hagoromo” şi “Carmen”.

Anul 2008 este poate unul dintre cei mai importanţi din cariera artistului, datorită obţinerii trofeului Cerbul de Aur.

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro