„Migrare şi reaşezare”, expoziţie de proiecte pentru spaţiul public

iul. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 12 iulie 2011, ora 19.00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, în Sala Foaier, are loc vernisajul expoziţiei de proiecte „Migrare şi reaşezare”, care prezintă 38 de proiecte de artă pentru spaţiul public, trimise de 25 de artişti români din toată ţara, în urma apelului lansat de Asociaţia Volum Art, în perioada 26 mai – 24 iunie 2011, în cadrul programului „Spaţiu expandat”.

Din cele 38 de propuneri, 8 lucrări vor fi realizate şi prezentate publicului în perioada septembrie – octombrie 2011, în Parcul Kiseleff, Bucureşti.

Autori & coordonatori program: Judit Balko& Mihai Balko

Colaborator program: Adrian Guţă, critic de artă

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 12 iulie -16 iulie 2011.

Număr de vizualizări :1264


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro