Sucevenii „Donează! Citesc! Dau mai departe!”

iun. 9th, 2011 | By | Category: Postcard

Vineri, 10 iunie 2011, începând cu ora 17.00Alexandria Librării vă invită la cea de-a III-a ediţie a Lecturi Urbane -Suceava Citeşte. Manifestarea va avea loc în Parcul “Lecturi Urbane” amenajat în parcarea Shopping City Suceava. Elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava şi de la Clubul Elevilor Siret vor susţine un mini concert de muzică folk. Invitatul special al evenimentului va fi BOA (Ovidiu Bortă Ambrozie), care va executa în mod gratuit portrete şi caricaturi.
La primele doua ediţii au participat peste 600 de copii, adolescenţi, oameni simpli şi personalităţi sucevene şi au fost oferite sute de cărţi. Acest demers a fost susţinuţi de editurile Humanitas, Curtea Veche, Litera, Cartex 2000, Steaua Nordului, Rao, Polirom şi Grupul Editorial CORINT dar şi de sucevenii participanţi, care au donat cărţi care mai apoi au fost oferite celor prezenţi. Moto-ul evenimentului este „Donează! Citeşte! Dă mai departe!”

Începând din 1 iunie, cei care au dorit să participe la acest eveniment au fost aşteptaţi în centrele de colectare pentru a dona câte o carte, locaţiile acestora fiind Alexandria Librării din oraşul Suceava, Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera, Grădiniţa P.N. Ţăndărică, Universitatea Ştefan cel Mare -Corp A.

Acest eveniment face parte din Campania „România Vorbită Frumos”.

Număr de vizualizări :1430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro