Slideluck Potshow, organizat pentru prima dată în Bucureşti

iun. 14th, 2011 | By | Category: Proiecte

Fundaţia culturală EIDOS organizează joi, 16 iunie 2011, cu începere de la ora 20.30, prima ediţie a Slideluck Potshow în Bucureşti, la Grădina Verona-Cărtureşti.

În programul evenimentului sunt trecute multe surprize, prima dintre ele fiind o degustare de clătite realizate de specialişti francezi special invitaţi dar şi de produse Cărtureşti, urmând ca, de la 21.30, să aibă loc un slide show cu lucrări de artă atât a unor artişti străini cât şi a românilor Cosmin Bumbuţ, Alex Gâlmeanu, Cornel Lazaia, Nicolae Comănescu, Roman Tolici. Evenimentul este dedicat iubitorilor de artă şi este planificat să dureze până la 04.00 dimineaţa, în acorduri de jazz, în interpretarea Luizei Zan şi a lui Jimmy Cerchez.

Evenimentul a fost organizat pâna acum în oraşe precum New York, Londra, Sao Paolo, Milano, Los Angeles, Barcelona, Chicago, Mexic, Copenhaga, Toronto, Sevilia, Seattle, Roma, San Francisco, Madrid, Minneapolis, Stockholm, Rio de Janeiro, Berlin, Detroit, Panama. Acesta este primul an în care acest concept de eveniment, menit să sprijine tinerii artişti, ajunge şi în Bucureşti, cu spijinul Fundaţiei EIDOS.

Slideluck Potshow este o iniţiativă de sprijinire a tinerilor artişti, apărută în urmă cu 10 ani în Seattle. În prezent, Slideluck Potshow este deja o faimoasă organizaţie non-profit în New York, cu filiale în numeroase oraşe din lume.

Număr de vizualizări :1330


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro