Noul număr al revistei ARTA, lansat vineri la librăria Cǎrtureşti Verona

iun. 16th, 2011 | By | Category: Eveniment

Uniunea Artiştilor Plastici din România, în parteneriat cu Librăria Cǎrtureşti, lansează numǎrului 1/2011 al revistei ARTA. Evenimentul va avea loc vineri, 17 iunie 2011, de la ora 17.00, la librăria Cǎrtureşti Verona, de pe bulevardul Magheru, Bucureşti.

ARTA este o revistă trimestrială de arte vizuale editată de Uniunea Artiştilor Plastici din România. În format mare, cu 17O de pagini de text şi numeroase reproduceri color, revista intenţionează să fie o tribună profesionistă şi reprezentativă a mediului vizual românesc. Redactorul-şef al revistei este Magda Cârneci, iar director – Petru Lucaci, alături de care lucrează şi Corina Duma, graphic design; Andreea Amzoiu, secretar de redacţie. Concepţia grafică şi producţia: igloomedia.

Tema numărului actual este arta în spaţiul public, având şi alte rubrici: proiecte curatoriale, expoziţii din ţară şi din străinătate, eseuri, dosare de artist, interviuri, piaţa de artă, ancheta de artă, istorie artistică recentă, cartea de artă, info.

Revista se  găseşte pe piaţă în librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi în reţeaua de difuzare de presă Hachette.

Număr de vizualizări :1640


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro