Muzică de promenadă în Grădina Cişmigiu

iun. 29th, 2011 | By | Category: Proiecte

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti, continuă Stagiunea Muzicală Estivală. În fiecare week-end,  între orele 11.00 şi 13.00, în Grădina Cişmigiu, puteţi asculta muzică de promenadă.

Sâmbătă, 2 iulie 2011, formaţia Clasic Band va susţine un recital de muzică uşoară, de film şi jazz. Duminică, 3 iulie, instrumentiştii de la Trompeten Echo vor urca pe scenă cu ritmuri de vals, polcă, tango şi rumba, prezentând o selecţie de muzică clasică şi prelucrări după muzica populară.

În următorul sfârşit de săptămână, pe 9 şi 10 iulie 2011, îi veţi întâlni pe cei de la Karpaten, cu muzică tradiţională germană (valsuri, marşuri, polci) şi respectiv Cvartetul Anima, ce va prezenta muzică clasică, muzică ambientală, muzică de film şi piese prelucrate din folclor.

Pe 16 şi 17 iulie 2011 va urca pe scenă formaţia Brass Quintet, alături de mezzosoprana Claudia Măru-Hanghiuc cu un spectacol de excepţie, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic şi contemporan, iar duminică Angely’s  va încânta publicul cu muzică pop, rock, swing şi latino.

Zilele de 23 şi 24 iulie 2011, vor aduce pe scena din chioşc formaţiile de instrumentişti Brass Orchestra şi Polyphonic.

Ultimul sfărşit de săptămână din luna iulie aduce, pentru cei prezenţi în parc, pe 30 şi 31 iulie 2011, formaţia Tudoran Band şi Brass Quintet.

Seria de concerte începută în luna aprilie va continua şi în august şi septembrie. Vă invităm cu drag la momentele estivale de relaxare şi încântare din inima Bucureştiului, în Parcul Cişmigiu.

Număr de vizualizări :1607


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro