Mihai Curtean, Călin Sămărghiţan, Niu Herişanu, Dan Herciu, la SibiuBookFest

iun. 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 4 iunie 2011, ora 14:00, în cadrul SibiuBookFest, va avea loc o lectură publică de poezie şi prezentarea Editurii A.T.U. din Sibiu. Vor citi Mihai Curtean, Călin Sămărghiţan, Niu Herişanu, Dan Herciu.

SBF se desfăşoară în timpul FITS, fiind parte integrantă a celui mai important eveniment cultural din România. Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din lume.

Număr de vizualizări :1499


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro