Juniorii gălăţeni, premiaţi la Festivalul de muzică uşoară Suceava

iun. 27th, 2011 | By | Category: Postcard

De curând, la Focşani s-a desfăşurat ediţia a III-a a Festivalului de muzică uşoară ,,Constelaţia Juniorilor”, unde soliştii Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi au fost din nou premiaţi.

Duetul Glitter Music (Răzvan Pripoaie şi Daniela Negoiţă) au participat în cadrul concursului la categoria grupuri, unde s-au clasat pe locul III, cu piesa ,,Cheia timpului”, compozitor Cristian Alivej.
Duetul a fost iniţiativa instructoarei de canto Andreea Ignat.

,,Cunoscându-le personalitatea m-am gândit să îi unesc şi să concepem împreună acest duet muzical. Piesa a fost aleasă în funcţie de potenţialul lor artistic, combinând astfel în cadrul show-lui teatrul, interpretarea, dansul şi nu în ultimul rând linia melodică, intonată corect. Am creat o poveste scenică, ce a rămas în sufletele oamenilor. În această formulă vom merge mai departe şi la alte concursuri importante în ţara noastră unde sperăm să fim la fel de buni.” – Andreea Ignat

Nici solista Anna Daria Miztura Pentiuc (6 ani), nu a fost mai prejos, participând la categoria de varsta 4-7 ani, unde a primit premiul special din partea Radio Christal, cu piesa ,,Oameni mari să fiţi prieteni”.

Număr de vizualizări :1547


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro