Bogdan O. Popescu lansează „Viaţă de aruncat” la Timişoara

iun. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 24 iunie 2011, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas „Joc secund” din Timişoara are loc o întâlnire a scriitorului Bogdan O. Popescu cu publicul din oraşul de pe Bega, în care vor discuta despre cel mai recent volum al său, primul de proză, „Viaţă de aruncat”, unul dintre cele mai bine vândute titluri Polirom la Bookfest 2011. Cartea va fi prezentată Gabriela Glăvan, Marius Chivu şi Dan Mircea Cipariu. Evenimentul va fi moderat de Robert Şerban.

Bogdan O. Popescu (n. 1971), medic neurolog la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, este autorul mai multor volume de poezii, dintre care amintim: „La revedere, prinţesă!” (1995, Marele premiu „Ion Vinea” pentru debut literar); „Poemul de gardă” (1999); „Leul de după extravaganţe” (2002); „Maşinăria de uitare” (2004); „Poeme în loc de tutun” (2007); „Aerobiciclete (2010)”. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România din anul 2002.

Număr de vizualizări :1626


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro