Biblioteci în aer liber, la Timişoara

iun. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

În Piaţa Unirii din Timişoara, în perioada 20 – 26 iunie 2011, se vor organiza „Biblioteci în aer liber”. Cărţile vor fi puse la dispoziţie de Institutul Francez şi Biblioteca Centrului Cultural German din Timişoara, care mută Mediateca André François în Piaţa Unirii.

Cititorii vor avea ocazia să lectureze sau să răsfoiască reviste şi cărţi în limbile franceză şi germană, să asculte muzică şi să descopere oferta de filme artistice şi documentare premiate la festivalurile de specialitate. Pentru cei mici este pregătit un spaţiu amenajat special pentru lectură, desen şi jocuri.

Număr de vizualizări :1226


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro