„Religiile, drepturi fundamentale şi secularism în Uniunea Europeană”, conferinţă susţinută de Jean-François Colosimo

iun. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 iunie 2011, cu începere de la ora 17.15, la Biblioteca Centrală Universitară (nr. 88, Calea Victoriei, sector 1, Bucureşti) are loc conferinţa „Religiile, drepturi fundamentale şi secularism în Uniunea Europeană”, susţinută de Jean-François Colosimo, preşedintele Centrului Naţional de Carte, conferenţiar la Institutul de teologie Saint-Serge din Paris.

Evenimentul este organizat de Institutul European din România şi Ambasada Franţei în România.  Conferinţa va fi deschisă de Henri Paul, ambasadorul Franţei în România, şi va fi susţinută în limba franceză cu traducere simultană în limba română, fiind moderată de acad. Răzvan Theodorescu.

Număr de vizualizări :1089


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro