„EgoGrafie”, ediţia a II-a, la Târgu-Jiu

iun. 30th, 2011 | By | Category: Proiecte

Vineri, 1 iulie 2011, de la ora 17.00, la Muzeul Judeţean Gorj are loc vernisajul expoziţiei de grup „EgoGrafie”. Evenimentul se află la a doua ediţie şi, anul acesta, reuneşte 19 artişti plastici din mai multe zone ale ţării. Curator – Cristina Ploscariu.

„EgoGrafie este un proiect de introspecţie, o analiză „publică” a sinelui care are menirea de a apropia publicul, facilitând „citirea” mesajului ce se vrea a fi transmis. Expoziţia este foarte amplă, reuneşte un număr destul de mare de lucrări din care publicul poate să desprindă cu uşurinţă atât date tehnice, cât şi trăirile personale ale artiştilor care au decis să „se împartă” cu noi”, a declarat Cristina Ploscariu, curatorul evenimentului.

Participă următorii artişti:

Lorena Caldeş – Timişoara

Dorina Cioplea – Târgu-Jiu

Mihai Ciplea – Baia Mare

Decebal Crăciun – Târgu-Jiu

Vasile Fuiorea – Târgu-Jiu

Florin Gheorghiu – Târgu-Jiu

Iliana Gheorghiu – Târgu-Jiu

Florin Hutium – Târgu-Jiu

Florin Isuf – Târgu-Jiu

Denisa Lăban – Craiova

Armand Landt – Târgu-Jiu

Raluca Moldovan – Braşov

Valer Neag – Târgu-Jiu

Gheorghe Plăveţi – Târgu-Jiu

Cristina Ploscariu – Târgu-Jiu

Dan Semenescu – Târgu-Jiu

Ştefan Strâmtu – Târgu-Jiu

Daniel Şerban – Târgu-Jiu

Alin Treanţă – Târgu-Jiu

Număr de vizualizări :2045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro