Virginia Zeani lansează „Canta che ti passa. Virginia Zeani în dialog cu Sever Voinescu”, la ONB

mai 21st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 24 mai 2011, ora 18.00, în foaierul Operei Naţionale Bucureşti iubitorii genului liric sunt invitaţi la o întâlnire extraordinară cu soprana Virginia Zeani, cu prilejul lansării volumului „Canta che ti passa. Virginia Zeani în dialog cu Sever Voinescu” de Virginia Zeani, publicat de editura Galaxia Gutenberg. Evenimentul vine în continuarea spectacolului dedicat de ONB Virginiei Zeani în data de 13 mai 2011, şi se alătură seriei de manifestări închinate marii artiste cu prilejul vizitei pe care aceasta o efectuează în România.

Volumul, care însumează aproape 300 de pagini, va fi lansat în prezenţa artistei, alături de care vor lua cuvântul Server Voinescu, Silviu Hodis – directorul editurii Galaxia Gutenberg, PS Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea, care a semnat prefaţa volumului, şi muzicologul Viorel Cosma.

Număr de vizualizări :2025


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro