Silvia Kerim şi Valeria Moldovan, nominalizate la premiile Hans Christian Andersen pe anul 2012

mai 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Consiliul Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineret (IBBY)  a anunţat lista candidaţilor la Premiile Hans Christian Andersen  pe anul 2012, care numără 28 de autori şi 31 ilustratori. România este reprezentată de  Silvia Kerim (autor) şi Valeria Moldovan (ilustrator), ambele având o bogată operă în domeniul literaturii pentru copii.

Comitetul Internaţional al Cărţii pentru Copii şi Tineret este o organizaţie non-profit, fondată la Zurich, Elveţia, în 1953 şi care prezintă o reţea internaţională ce activează în lumea întreagă pentru atragerea tineretului spre lectură.

Număr de vizualizări :1718


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro