MCPN lansează sesiunea de selecţie pentru susţinerea financiară a taberelor de creaţie naţionale şi internaţionale

mai 5th, 2011 | By | Category: Proiecte

Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional  anunţă organizarea sesiunii de selecţie a ofertelor culturale pentru Programul Cultural Naţional pentru susţinerea financiară a taberelor de creaţie plastică naţionale şi internaţionale, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 51 din 11 august 1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor şi proiectelor culturale, cu modificările şi completările ulterioare.

La sesiunea de selecţie poate participa orice persoană fizică autorizată sau persoană juridică de drept public sau privat, română sau străină, cu sediul în România, care să îndeplinească calitatea de operator cultural. Înscrierea la sesiunea de selecţie se va realiza fără taxă, prin depunerea documentaţiei/iilor la sediul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional din Şos. Kiseleff nr. 30, sector 1, Bucureşti sau prin transmiterea acesteia/acestora prin poştă la aceeaşi adresă. Termenul limită de depunere a ofertelor culturale: 6 iunie 2011.

Mai multe informaţii pe site-ul MCPN: www.cultura.ro.

Număr de vizualizări :1417


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro