Începe Târgul de carte GAUDEAMUS Timişoara, ediţia a VII-a

mai 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 3 mai 2011, ora 12:00, la sediul Radio Timişoara va avea loc conferinţa de presă în cadrul căreia vor fi prezentate noutăţile şi programul Târgului de carte GAUDEAMUS Timişoara 2011. În premieră în acest an, Târgul de carte GAUDEAMUS Timişoara, ediţia a VII-a, care va avea loc în perioada 4-8 mai 2011, se va desfăşura în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Victoriei, zona cu cel mai intens trafic pietonal din Timişoara. Deschiderea oficială a Târgului va avea loc miercuri, 4 mai 2011, ora 13:15 şi va fi transmisă în direct pe frecvenţa Radio Timişoara. Preşedinte de onoare al acestei ediţii a Târgului va fi domnul Gheorghe Ciuhandu, primarul Municipiului Timişoara.

De 7 ani, Oraşul Rozelor este gazda celui mai important eveniment cultural dedicat cărţii şi educaţiei din zona de vest a ţării: Târgul de carte GAUDEAMUS Timişoara, organizat de Radio România, prin echipa GAUDEAMUS, în parteneriat cu studioul teritorial Radio Timişoara.

Spaţiu privilegiat al întâlnirii cu Cartea, dar şi al contactului nemijlocit cu viaţa literară şi cu profesioniştii cărţii – autori, editori, traducători, ilustratori, distribuitori de carte etc. – Târgul GAUDEAMUS propune publicului alternativa unui eveniment cultural viu şi dinamic, care îmbină discreţia actului de a citi cu verva dialogului cultural!

În cele 5 zile ale Târgului, publicul timişorean este aşteptat la un adevărat festin al noutăţilor editoriale: cele mai cunoscute edituri din România, dar şi prestigioase instituţii culturale şi de învăţământ îşi vor încânta vizitatorii cu oferta completă de apariţii editoriale recente, alături de semnificative reduceri de preţuri.

Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Pentru informaţii suplimentare despre această ediţie a Târgului puteţi consulta pagina web: www.gaudeamus.ro

Număr de vizualizări :1415


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro