Grupul britanic „Forced Entertainment” deschide Festivalul European al Spectacolului Fest – FDR

mai 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 7 mai 2011, şi duminică, 8 mai 2011, în sala mare a Teatrului Național din Timișoara va avea loc deschiderea Festivalului European al Spectacolului Fest- FDR. Va fi prezentat spectacolul “Cât e de minunat!” al grupului britanic “Forced Entertainment”, cu o istorie de 25 de ani pe scena experimentală europeană și o carieră unică în istoria spectacolului contemporan.

Cât e de minunat!” este o creație colectivă a membrilor „Forced Entertainment”, dizolvă granițele dintre teatru, dans, stand-up comedy și artă vizuală, iar rezultatul este deopotrivă amuzant și tragic.

Duminică, 8 mai 2011, ora 11:00, la Teatrul Național din Timișoara, în foaierul Sălii 2,  va avea loc dezbaterea – „Forced Entertainment: 25 de ani de experiment teatral”, cu participarea membrilor grupului. Moderatorul întâlnirii va fi Cristina Modreanu. Cu această ocazie, se va lansa și cartea „Momentul zero al teatrului: 20 de ani de Forced Entertainement”, semnată de directorul artistic al companiei, Tim Etchells. Cartea este prima apariție din Colecția Scena.ro & TNTm. Apariția volumului este susținută de British Council și Teatrul Național din Timișoara, în cadrul Festivalului European al Spectacolului – FEST-FDR.

Număr de vizualizări :1310


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro