Colocviul Naţional de Literatură pentru Copii şi Tineret “Cezar Petrescu”, ediţia a II-a

mai 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 16-18 mai 2011, la Buşteni se va desfăşura cea de-a II-a ediţie a Colocviului Naţional de Literatură pentru Copii şi Tineret “Cezar Petrescu”, cu tema “Tinereţea fără bătrâneţe a literaturii pentru copii”. În cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri şi expoziţii de carte. Dintre scriitorii prezenţi: G. Zarafu, Crina Bocşan Decusară, Silvia Chiţimia, Florica Bud, Constantin Stan (preşedintele Secţiei de Proză a ASB), Victor Gh. Stan (preşedintele Secţiei de Literatură pentru Copii şi Tineret).

Astfel, se continuă tradiţia prin care Uniunea Scriitorilor din Romania acordă importanţa cuvenită scrisului celor mai tineri dintre scriitori.

La intâlnirile de la Muzeul Cezar Petrescu (luni, 16 mai 2011, ora 11:00) şi de la Centrul Cultural «Aurel Stroe» (marţi, 17 mai 2011, ora 10:00) vor participa scriitori ai secţiilor Asociaţiei din Bucureşti şi ai filialelor din ţară, abordând teme variate.

Număr de vizualizări :1321


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro