BookLand, târg de carte şi librărie online

mai 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

După finalizarea primei ediţii a târgului de carte urban Bookland, ce a avut loc în perioada 15 – 17 aprilie 2011, la AFI Palace Cotroceni (Bucureşti), organizatorul târgului, More than Pub, îşi propune să dezvolte şi librăria online cu acelaşi nume. Librăria online va reuni cele mai bune oferte ale editurilor, iar târgul de carte va interacţiona face to face cu publicul. Este primul concept integrat de acest fel de pe piaţă.

“Iar suntem pionieri. Iar vom crea rumori. Însă chiar vrem să facem evident mesajul nostru: BookLand înţelege altfel cartea şi pe ai săi cumpărători. Ne ducem oriunde le place acestora să se ‘plimbe’: la mall sau pe internet. Fie că spui târg de carte sau librărie online, BookLand va însemna acelaşi lucru – Cartea la îndemâna ta! Venim cu această iniţativă de dragul cumpărătorilor – a se citi clar că nu am spus “cititorilor” – şi de dragul editurilor, care sperăm să vadă în noi un adevărat susţinător şi prieten. Eforturile de promovare a cărţii pe durata întregului an vor fi recompensate prin vânzări mai mari în industrie.”, a declarat Mihaela Petrovan, fondatorul târgului de carte urban BookLand.

Număr de vizualizări :1410


One Comment to “BookLand, târg de carte şi librărie online”

  1. Am fost – foarte fain – decat sa stai in casa, putina miscare, vezi ce a mai aparut nou.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro