Ateliere de creaţie pentru copii, la Avant-Garde

mai 6th, 2011 | By | Category: Postcard

Duminică, 8 mai 2011, ora 11.00, copiii cu vârste cuprinse între 3-6 ani, sunt invitaţi alături de părinţi sau educatori, la cel de-al doilea atelier de lectură desfăşurat la Librăria Avant-Garde din Iaşi. Copiilor li se vor citi povestirile “Peştişorul de aur” (Fraţii Grimm), “Punguţa cu doi bani” (Ion Creangă), precum şi “Fabule”. Atelierul de lectură va fi însoţit de discuţii despre ce cred copiii în legătură cu personajele, ce cred despre morala fabulei, imaginarea unui final diferit al poveştii şi jocuri de rol.

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa împreună cu colegii de grădiniţă şi însoţiţi de educatoarea lor sau împreună cu părinţii. Toţi participanţii la atelier primesc câte o buburuză Librarium care le asigură o reducere de 10% pentru o carte de copii cumpărată.
Înscrierile se fac, în limita locurilor disponibile, pe e-mail (www.librariaavantgarde.wordpress.com) sau direct în librărie în caietul de înscrieri.

Atelierele de creaţie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativă a timpului liber pentru copii şi se întâmplă săptămânal în Librăria Avant-Garde. Sub diverse pretexte literare, copiii experimentează, citesc, desenează şi creează împreună cu colaboratorii noştri: tineri actori, artişti, fotografi, filologi. Ei nu se vor teme să abordeze împreună cu copiii de la teme simple (numărătoare, învăţarea şi combinarea culorilor), până la subiecte complicate cum ar fi: ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei poveşti.

Număr de vizualizări :2098


One Comment to “Ateliere de creaţie pentru copii, la Avant-Garde”

  1. Jocuri spune:

    Ma bucura mult ca aveti astfel de initiative

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro