“Întreabă-mă orice” de Mihaela Rădulescu

mai 15th, 2011 | By | Category: Carte in lucru

La Editura Polirom, în colecţia “Hors Collection”, va apărea volumul Întreabă-mă orice” de Mihaela Rădulescu, cu ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil.

„Nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagină cu pagină, ca un roman, cu nerăbdarea de a ajunge la final. O poţi deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ţi-a pus-o nimeni, niciodată, respirând aerul curat al sincerităţii. Cine îşi răspunde onest şi abrupt lui însuşi este cel mai câştigat… Nu ştiu cât de pregătiţi suntem să auzim răspunsurile limpezi ale altora, dar ştiu cât de stăruitoare poate fi uneori o întrebare şi cât de multe schimbări poate provoca un răspuns.“ (Mihaela Rădulescu)

Mihaela Rădulescu, una dintre vedetele TV de primă mărime din România, a atins, în cei 14 ani de televiziune, cote maxime de audienţă, cucerind simpatia telespectatorilor, prin profesionalismul de moderator şi realizator al emisiunilor sale. A fost premiată de cinci ori de APTR şi a devenit de patru ori „Femeia Anului”. A făcut doi ani de radio, a jucat în patru filme româneşti de lung metraj şi unul american, într-o piesă de teatru, a regizat cinci filme documentare şi trei videoclipuri, un spectacol de scenă şi câteva în aer liber. Are o bogată activitate publicistică, dar şi o consecventă preocupare filantropică. Din 2004 scrie o pagină de opinie în revista Elle, iar din 2008 rubrica „De pus pe gând“ în Jurnalul Naţional. La Editura Polirom a mai publicat Despre lucrurile simple (2007) şi Nişte răspunsuri (2009), volume care au devenit bestselleruri încă de la apariţie şi care s-au menţinut pe această poziţie până astăzi.

Număr de vizualizări :3254


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro