Ziua Mondială a Cărţii pentru Copii, sărbătorită la Cluj

apr. 3rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 4 aprilie 2011, ora 12:00, la Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” din Cluj, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Cărţii pentru Copii, intitulat “Bucuria lecturii: Scriitori clujeni în dialog cu micii cititori”. Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” şi USR-Filiala Cluj.

La eveniment vor participa: Ovidiu Pecican, Gabriela Leoveanu, Victor Constantin Măruţoiu, Persida Rugu, Marian Nicolae Tomi, Ana Mureşan, Genţiana Groza, Constantin Cubleşan şi alţii.

“Înscrierea gratuită la Bibliotecă a copiilor din judeţul Cluj face parte din demersul nostru mai larg de a facilita accesul la educaţie, cultură şi cunoaştere şi de a apropia locuitorii judeţului de lectură. Această facilitate se adaugă tuturor celorlalte pe care le-am oferit prin intermediul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”, referindu-ne în acest sens doar la reducerile semnificative de tarife acordate anumitor categorii de clujeni precum şi la posibilitatea oferită cu diferite prilejuri de a obţine acces gratuit la o serie de publicaţii de prestigiu”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Mai multe detalii la pagina web: http://www.cjcluj.ro/ziua-mondiala-a-cartii-pentru-copii-la-biblioteca-judeteana-a809Eogogaa809D/

Număr de vizualizări :1908


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro