Street Delivery, la cea de-a şasea ediţie

apr. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Street Delivery a deschis sesiunea de proiecte pentru ediţia a şasea, ce se va desfăşura în intervalul 10 – 12 iunie 2011. Street Delivery este un proiect demarat de Ordinul Arhitecţilor din România şi de Fundaţia Cărtureşti în 2006, care îşi propune să transforme strada Arthur Verona într-un traseu cultural-pietonal ce leagă Grădina Icoanei de Grădina Cişmigiu, după cum este prevăzut în Planul Urbanistic Zonal «Trasee culturale: str. Arthur Verona – str. Icoanei», proiect validat, având la bază un regulament de urbanism.

Proiectele pentru această ediţie pot fi înscrise până pe data de 15 mai 2011, pe site-ul www.streetdelivery.ro, prin completarea  formularului online. Acestea trebuie să se încadreze în una din secţiunile evenimentului: arte, arhitectură, copii, film, food, muzică, sport, târg, workshop, altele.

Street Delivery  reprezintă dorinţa comună de a avea un spaţiul de joacă al comunităţii, o reţea socială offline şi spirit de echipă într-un proiect cu beneficii de lungă durată.

Număr de vizualizări :5034


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro