Peter Handke, în lectura lui Lucian Vărşăndan, directorul Teatrului German de Stat Timişoara

apr. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 27 aprilie 2011, ora 18:00, la librăria Humanitas “Joc secund” din Timişoara (str. Lucian Blaga nr. 2), va avea loc o seară de lectură în limba germană intitulată „Gut zu lesen. Gut zu hören./ De citit cu plăcere. De ascultat cu plăcere.” Lucian Vărşăndan, directorul Teatrului German de Stat Timişoara, va citi în limba germană din volumul „Kali. Eine Vorwintergeschichte“ de Peter Handke.

Aceste seri de lectură au fost lansate în luna noiembrie 2010 de Centrul Cultural German Timişoara, în cadrul lor oaspeţii fiind invitaţi să citească texte din literatura germană. Aceste lecturi sunt lunare.

Număr de vizualizări :1082


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro