Gregorian Bivolaru îşi lansează două volume la Bookland

apr. 13th, 2011 | By | Category: Postcard

La Târgul de carte urban BookLand, care se va desfăşura în perioada 15-17 aprilie 2011, la AFI Palace Cotroceni (Bucureşti), vor fi lansate două cărţi ale controversatului yogin Gregorian Bivolaru. Lansările sale de carte vor avea loc vineri, 15 aprilie 2011, şi sâmbătă,16 aprilie 2011, la standul Editurii Shambala.

Enciclopedia aditivilor – informaţii indispensabile românilor inteligenţi şi prudenţi care nu se lasă otrăviţi cu aditivi” şi “Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA” sunt cele două cărţi semnate de Gregorian Bivolaru.

Intuitext, compania de software educaţional a grupului Softwin, va aduce softuri şi jocuri educaţionale, soluţii de învăţare moderne şi complete, adaptate exigenţelor noii generaţii de elevi şi studenţi. Intuitext este unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator, iar pe piaţa educaţională din România oferă 19 titluri ce acoperă cinci materii de studiu pentru primar, gimnaziu şi liceu (Matematică, Fizică, Chimie, Biologie şi Geografie). La acestea se adaugă două produse unice la nivel mondial destinate pasionaţilor de matematică: întreaga colecţie de 113 ani a Gazetei Matematice în format electronic şi Revista de Matematică din Timişoara care reuneşte în format digital toate ediţiile publicaţiei începand cu anul 1921.

Iubitorii de jocuri logice, vor fi încântaţi să viziteze la BookLand standul Logic Games, unde vor găsi o mulţime de jocuri captivante create de Mind Lab din Israel şi nu numai. Jocurile logice dezvoltă abilităţile sociale şi cognitive ale copiilor, chiar şi ale adulţilor.

Număr de vizualizări :2068


One Comment to “Gregorian Bivolaru îşi lansează două volume la Bookland”

  1. Popescu spune:

    Mi-a scapat mie faza sau urino-guru Bivolaru avea un mandat de arestare international pe urmele „spiritualei” sale persoane ??!
    Gata, s-a saturat de suedeze si vine sa-si ispaseasca datoria fata de patria muma ???

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro