Actriţa Maia Morgenstern, distinsă cu o stea pe Walk of Fame din Piaţa Timpului

apr. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 1 mai 2011, ora 13:00, actriţa Maia Morgenstern va primi o stea pe Walk of Fame (Aleea Celebrităţilor) din Piaţa Timpului (Bucureşti), în semn de recunoaştere şi preţuire pentru întreaga sa carieră. Proiectul Walk of Fame din Piaţa Timpului a fost lansat la iniţiativa Teatrului Metropolis şi a Magazinului Cocor, în semn de apreciere şi promovare a  valorilor artistice din România. Evenimentul este realizat împreună cu teatrul Metropolis, care o aniversează cu această ocazie pe marea actriţă.

“Datoria mea de artist este să fiu acolo unde arta se întâmplă, aşadar sunt cu totul alături de Maia Morgenstern într-o asemenea zi importantă. Destinul şi-a urmat cursul şi poate nu întâmplător, Maia, cea care a debutat la vârsta de 14 ani pe scena Casei de Cultură Mihai Eminescu, actualmente scena Teatrului Metropolis, se reîntoarce astăzi pe aceeaşi scenă cu un nou proiect. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a juca pe scena pe care odinioară a debutat şi, de asemenea, este o onoare pentru mine, în calitate de Director al Teatrului Metropolis, să-i acordăm o stea pe Aleea  Celebrităţilor.”,  a declarat George Ivaşcu, Directorul Teatrului Metropolis.

Număr de vizualizări :2507


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro