„Felix în valea umbrei morţii” de Vasile Radu

apr. 1st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Vremea a apărut volumul „Felix în valea umbrei morţii” de Vasile Radu, colecţia Autori români”. Acesta este al doilea volum dintr-un şir de romane care zugrăvesc destinul unei familii trăitoare în România întunecată a celei de-a doua jumătăţi a veacului XX. Primul volum din serie Oameni fără scăpare”- a apărut în anul 2010, la Editura Vremea. Volumului de faţă îi va urma Raiul pe pământ”.

Vasile Radu s-a născut la 18 septembrie 1952, în comuna Ciocănelti, jud. Călăraşi. Este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza”, Iaşi, promoţia 1975. În prezent, este profesor la un liceu din Slobozia, Ialomiţa. A publicat: “Victorie minus unu” (roman, 1982, Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România), “Fratele meu, Abel” (roman, 1984) şi “Omul cu lupa” (povestiri, 1991).

.

Număr de vizualizări :1663


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro