Operele celui mai îndrăgit autor al adolescenţilor, George Şovu, în format digital, pe CorectBooks

mart. 3rd, 2011 | By | Category: Proiecte

Librăria de carte virtuală CorectBooks propune cititorilor săi colecţia în format digital a operelor lui George Şovu, unul dintre cei mai îndrăgiţi autori români ai adolescenţilor. Colecţia este formaţă din 18 titluri, precum seria “Liceenii”, “Declaraţie de iubire”, “Extemporal la dirigenţie”, “Dimineaţa iubirii”, apariţia acestei colecţii fiind sărbătorită prin intermediul unui concurs special, intitulat “Cea mai preţioasă amintire din liceu”.

În săptămâna 1 – 8 martie 2011, adolescenţii de orice vârstă sunt invitaţi să împărtăşească cea mai preţioasă amintire din liceu pe CorectBooks. Câştigătorul, ales chiar de George Şovu, se va bucura de volumele „Liceenii”, „Liceenii Rock’n’Roll” și „Liceenii în alertă” în format digital.

„Fiecare cuvânt pe care l-am scris poartă pe el amprenta sufletului meu, având în același timp o singură adresă – sufletul altcuiva, ca-ntr-o linie dreaptă trasată între două puncte: de la suflet, la suflet!”, a spus George Şovu.

Puteţi citi un interviu acordat de scriitor, în exclusivitate pe CorectBooks, la pagina web: http://books.corect.com/ro/autori/Şovugeorge/interviu.

Număr de vizualizări :2591


One Comment to “Operele celui mai îndrăgit autor al adolescenţilor, George Şovu, în format digital, pe CorectBooks”

  1. De ce ineptii de la Corect au sters interviul ?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro