MNAC lansează catalogul “Emotional Architecture 3” de Călin Dan

mart. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 3 martie 2011, ora 19.00, Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti lanseaza catalogul “Emotional Architecture 3” de Călin Dan. Evenimentul va avea loc în spaţiul expoziţiei “Anturaju’ şi alte întâmplări”, deschisă la MNAC în perioada 25 noiembrie 2010 – 27 martie 2011, şi va fi susţinut live cu filme de animaţie (Vali Chincişan) şi muzică (Matze).

Publicaţia reuneşte etapele unui proiect început în mai 2005 cu detinuții penitenciarului Colibaşi, care au jucat pe scena teatrului Odeon, în mai 2007, în piesa “Carne/Cane”, scrisă și regizată de autor, care s-a finalizat, la sfârşitul anului trecut, cu expoziția “Anturaju’ şi alte întâmplări”. Din cuprins: transcrierile interviurilor preliminare cu deţinuţii, textul piesei de teatru, imagini din penitenciar, imagini din expoziţie şi câteva repere teoretice, în texte semnate de Jean Boumans, Bruno Ştefan, Călin Dan.

Număr de vizualizări :1461


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro