Club A, cel mai vechi club studenţesc din România, la patruzeci de ani de existenţă

mart. 5th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 6 martie 2011, ora 18:30, în Club A (Str. Blănari nr. 14, Bucureşti), va avea loc a VI-a întâlnire culturală care serbează 40 de ani de când a luat fiinţă Clubul. Amfitrion: Florin Silviu Ursulescu. Dintre invitaţi: Mircea Ţuglea, Cristi Dumitraşcu, Dorin Andone.

Asociația  Studenților Arhitecți şi CLUB A organizează un pachet de evenimente aniversare pe parcursul unui an (iulie 2010/ iulie 2011), prin care omagiază singurul club studenţesc cu activitate neîntreruptă pe parcursul a 40 de ani.

Evenimentele muzicale și culturale (teatru , film, creație literară ,dezbateri ) sunt adresate atât publicului ClubA, nostalgic perioadei studențești în care Club A  a fost un reper formativ  și de rezistență culturală la dictatura de până în 1989, dar și publicului tânăr de azi, pentru care Club A a rămas o scenă muzicală de creștere deschisă artiștilor novatori, o scenă pe care toate  trupele de performanță au ținut să cânte pentru a se consacra, un spațiu de comunicare între generații cu gusturi si problematici diferite, o  instituție culturală credibilă, care poate garanta nevoia de integrare socială a spiritelor tinere, cracterizate a fi rebele și nonconformiste.

Număr de vizualizări :1238


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro