“Preparate vegetariene şi ovo-lacto-vegetariene” de Elisabeta & Marius Iorga

mart. 7th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Meteor Press, în colecţia “Gastronomie”, a apărut volumul “Preparate vegetariene şi ovo-lacto-vegetariene” de Elisabeta Iorga şi Marius Iorga. Cartea vine în sprijinul cititorilor care îşi doresc să adopte acest stil de viaţă, ajutându-i să alunge monotonia hranei de zi cu zi. Reţetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă şi mereu altfel. Deseori, fie numai şi gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase reţete de acest fel – ne stimulează apetitul şi pofta de viaţă.

Aşa cum şi-au obişnuit deja cititorii, Elisabeta şi Marius Iorga îşi însoţesc reţetele de sfaturi, sugestii şi note pentru diversificarea variantelor propuse şi indică modalităţi de combinare a diverselor feluri de mâncare în alcătuirea meniurilor. Cartea lor se adresează în egală măsură celor mai experimentaţi în ale bucătăriei şi novicilor, îndrumările date ghidându-i pas cu pas pentru o reuşită sigură.

Adepţii regimurilor vegetariene (sau ovo-lacto-vegetariene) vor descoperi în această carte o varietate mare de preparate, concepute astfel încât să asigure organismului un procent cât mai mare şi cât mai divers de substanţe nutritive.

Număr de vizualizări :1529


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro