“Gheaţa de foc” de Clive Cussler şi Paul Kemprecos

mart. 17th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO, în seria “Dosarele NUMA”, a apărut volumul “Gheaţa de foc” de Clive Cussler şi Paul Kemprecos, în traducerea Anei Veronica Mircea. Cărţile lui Cussler sunt publicate în peste 40 de limbi din mai mult de 100 de ţări, având peste 125 de milioane de fani declaraţi. În acest roman, suspansul se împleteşte cu ironia subtilă, cu descrieri sugestive ale locurilor, oamenilor şi moravurilor, precum şi cu informaţii interesante despre adâncurile oceanului planetar.

“Gheaţa de foc” este al treilea volum din seria “Dosarele NUMA”, care îi are ca protagonişti pe Kurt Austin, şeful Agenţiei Naţionale de Studii Subacvatice şi Marine, şi echipa lui, implicaţi în misiuni imposibile şi periculoase şi în confruntări pline de neprevăzut pe mările şi oceanele lumii.

ÎnMarea Neagră, Kurt Austin şi echipa NUMA descoperă o bază pentru submarine abandonată, aflată în proprietatea unui magnat care pretinde că este descendent al familiei Romanov. Având la dispoziţie o avere incredibilă,magnatul nebun s-a proclamat ţarul Rusiei şi este hotărât să răstoarne guvernarea şi aşa fragilă a acestei ţări – iar opoziţia Statelor Unite nu îl deranjează deloc, căci are pentru ele o surpriză terifiantă. În calea lui stau însă Kurt Austin şi oamenii lui, care trebuie să facă tot ce le stă în puteri ca să scape încă o dată omenirea de la distrugerea totală.

Număr de vizualizări :1790


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro