“Final Frontier”, primul târg de carte SF & Fantasy din România

mart. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 26-27 martie 2011, la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti (Sala Oaspeţi), va avea loc „Final Frontier”, primul târg de carte SF & Fantasy organizat de “bookblog.ro”. Pe lângă cărţi în limba română şi în limba engleză, vizitatorii vor găsi la faţa locului şi eReadere încărcate cu cele mai îndrăgite titluri ale genului, în format digital. Astfel, le vor putea testa şi vor  decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ţine în mână o carte şi de a o răsfoi. Dintre invitaţii speciali ai târgului: Octav Ungureanu şi Mihai Lalu.

“Intenţia târgului „Final Frontier” este de a oferi o experienţă aparte fanilor SF şi Fantasy care se vor putea bucura de pasiunile lor strânse sub acelaşi acoperiş. Lansări de carte, dezbateri pe subiecte incitante, ateliere de benzi desenate şi multe altele. Îi invităm să păşească alături de noi şi să descopere dacă există într-adevăr ultima frontieră a imaginaţiei. “, a declarat Ioan Todoran, redactor “bookblog.ro”, pentru AgenţiadeCarte.ro.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care cititorii pot cumpăra cărţile dorite. “Final Frontier” va fi şi un prilej de socializare, de informare şi de învăţare a unor lucruri noi. În spaţiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecţiile SF & Fanatasy, iar invitaţii speciali – cunoscuţi autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenţi.

În plus, artistul Octav Ungureanu va susţine pentru toţi cei interesaţi ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, va introduce publicul în lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la finalul târgului cei care au cumpărat cărţi sau alte poduse intră automat în tombola cu premii surpriză.

Parteneri media:

121.ro, Adevărul de seară, ADVICE, AgentiadeCarte.ro, ASBUB, ASF, ASID, ASUB, B24Fun,  boardmeet.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul Naţional, Level, metropotam.ro, OSE, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Şapte Seri, Smart FM, Societatea Romana de Science-Fiction si Fantasy, stiridebine.ro, Stud-Life.ro

bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Mai multe informaţii la pagina web: www.finalfrontier.ro

Număr de vizualizări :1711


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro