Târgul mărţişorului, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

feb. 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 25 februarie – 1 martie 2011, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, are loc Târgul mărţişorului. 300 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vor expune mărţişoare cu vino-ncoa’: mărţişorul tradiţional de Bucovina sau Bistriţa, mărţişoare de criză şi suprarealiste, mărţişoare trendy, emo sau catchy.

Nu vor lipsi nici mărţişoarele gastronomice: turtă dulce, dulceţuri, zacuscă, gem de prune, kürtös kalács, prăjiturele de Alexandria şi de Baia Mare, suc de mere de Mălâncrav, miere şi alte bunătăţi.

Pentru cei mici au fost pregătite mărţişoare jucate. Duminică, 27 februarie 2011, ora 12:30, la Clubul Ţăranului, Trupa de copii a atelierului de teatru de la MŢR, coordonat de Beatrice Iordan, va susţine piesă de teatru de animaţie “Zâna din stejarul cu trei crengi.” Piesa va fi însoţită de muzică live.

Număr de vizualizări :1096


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro