SRSFF pregăteşte un nou volum colectiv – „Venus”!

feb. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy îi invită pe iubitorii genului SF şi Fantasy să se alăture iniţiativei pe care SRSFF o lansează, şi anume publicarea unei antologii intitulată “Venus”, în colecţia “Survol”, îngrijită de către Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy. Antologatorul principal va fi scriitorul şi editorul Dan-Silviu Boerescu, iar tema abordată cu mijloace science fiction şi fantasy: dragostea, iubiriea, erosul!

Textele vor avea dimensiunile de minimum 50.000 şi maximum 100.000 de caractere (spaţiile incluse). Data limită, până la care se pot trimite lucrările, este de 1 august 2011. Ele vor fi expediate pe adresa Societăţii Române de Science Fiction și Fantasy (srsff@srsff.ro), sau pe adresa preşedintelui organizaţiei (danutungureanu@srsff.ro). Volumul „Venus” va vedea lumina tiparului în toamna acestui an şi va fi prezentat, cel mai probabil, ca de obicei, cu ocazia Târgului de Carte „Gaudeamus”.

Colecţia “Survol” are ca obiectiv principal promovarea literaturii science fiction şi fantasy din România. Totodată, SRSFF doreşte să descopere şi să promoveze autori de gen mai puţin cunoscuţi, dar care pot face dovada talentului lor.

Număr de vizualizări :1532


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro