Mircea Cărtărescu şi Sorin Gherguţ, la Pacheţele culturale de primăvară

feb. 24th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 26 februarie 2011 – 1 martie 2011, între orele 12:00-20:00, în Mansarda Cărtureşti (strada Arthur Verona 13-15, Bucureşti), cititorii vor avea parte de surprize, în doze şi combinaţii diferite, de la volumele “Orice” (Sorin Gherguţ) sauNimic” (Mircea Cărtărescu), la filmele „Breakfast at Tiffany’s” (Audrey Hepburn) sauDiamonds are forever” (Sean Connery), la albumele „High Violet” (The National) sau „Under the Pink” (Tori Amos). Evenimentul este realizat cu sprijinul The One, Metropotam, Feeder, Port.ro.

1 martie este un bun prilej de a dărui, iar Cărtureşti împreună cu Idelier au pregătit o mulţime de pacheţele de primăvară. Astfel, Idelier oferă o colecţie de accesorii şi obiecte vestimentare semnate de cei mai talentaţi designeri români, Cărtureşti oferă cărţi, filme, ceaiuri, muzici, accesorii pentru citit şi scris, gemuri şi alte delicatese.

Preferinţele în materie de literatură, cinematografie şi muzică se prelungesc în opţiunea pentru un anumit accesoriu sau o ţinută vestimentară. Vă stau la dispoziţie piesele unicat sau de serie limitată semnate de Kristina Dragomir, Carla Szabo, Prochaine, Iulia Dima, Roxana Davidescu, Marcela Cosnean, Fandacsia, Little Artist, Silvia Serban, Noha Nicolescu, Chez Happy, Ecorn Flowers.

Număr de vizualizări :908


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro