Manifestare cultural-artistică la Clubul Central al Penitenciarului Bucureşti-Rahova

feb. 9th, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 10 februarie 2011, ora 11:00, la Clubul Central al Penitenciarului Bucureşti-Rahova, va avea loc o manifestare cultural-artistică, organizată de către Sectorul Educaţie şi Asistenţă Psihosocială, în colaborare cu solista de muzică populară Georgeta Gabriela State. Cu această ocazie, grupul muzical “Dinamic Group”, format din persoane private de libertate, va susţine un program muzical.

Solista de muzică populară va cânta muzică de pe plaiurile Giurgiului, iar la finalul spectacolului va susţine un program muzical, acompaniată de “Dinamic Group”. După susţinerea recitalului, persoanele private de libertate vor oferi solistei obiecte confecţionate de ei în cadrul activităţilor din Clubul Central al Penitenciarului Bucureşti- Rahova.

Activităţile de educaţie şi asistenţă psihosocială din penitenciar vizează utilizarea eficientă a timpului carceral în scopul pregătirii revenirii în comunitate a celor care execută pedepse privative de libertate, prin formarea sau dezvoltarea unor conduite acceptate social.

Număr de vizualizări :1558


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro