Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina lansează noi volume, la Suceava

feb. 3rd, 2011 | By | Category: Postcard

Vineri, 4 februarie 2011, ora 18:00, în City Gallery- Shopping City Suceava, va avea loc lansarea volumului “Andiamo” de Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina, precum şi a antologiei “Cele mai frumoase citate” de Alice Năstase Buciuta, ambele apărute la Editura Cărţile Tango.

“Andiamo” de Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina este o culegere de poveşti de dragoste şi de călătorie. Poveştile sunt captivante şi emotionante, narate fie în notă umoristică, fie romantică. Textele dezvoltă subiecte legate de formele iubirii, vorbind despre întâlniri de o vară, despre iubiri imaginare, iubiri aflate în pragul risipirii şi puse la grea încercare, în faţa obstacolelor ivite pe parcursul călătoriei, despre iubiri care, în faţa frumuseţii lumii, văzute şi înţelese cu priviri incompatibile, s-au destrămat.

„Am redesenat alfabetul literar al câtorva scriitori, cuprinzând în definiţii simple cuvinte a căror întâlnire te bucură şi te înnobilează, fraze memorabile pe care am fi vrut să le spunem noi înşine. Dar pentru că asta nu se mai poate schimba, putem măcar să le învăţăm pe de rost şi să le folosim din când în când, ca să părem mai profunzi, mai culţi sau mai nostimi decât suntem în realitate.”, a scris Alice Năstase Buciuta despre volumul “Cele mai frumoase citate”.

Număr de vizualizări :1398


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro