“Claustrofobul” de Corin Braga

feb. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI, în colecţia de autor “Corin Braga”, a apărut volumul “Claustrofobul” de Corin Braga. În aceeaşi colecţie de autor au mai apărut “Oniria: jurnal de vise (1985-1995)” şi “Hidra”.

“Orice autor, fie el scriitor, ori cărturar, ajunge la o vârstă a “bilanţurilor”. Prin forţa împrejurărilor cărţile au apărut la diverse edituri, în condiţii grafice diferite. Colecţia de autor îşi propune să etaleze ce este mai semnificativ şi poate rămâne, prin validarea critică, în timp, a unor cărţi valoroase, reprezentative pentru creatorul lor. Corin Braga este un scriitor complex: romancier, eseist, teoretician şi critic literar, traducător. Fiecare din laturile activităţii sale merită cunoscută. Acum prezentăm romanicerul”, a scris Ion Vădan pe coperta a patra a cărţii.

Număr de vizualizări :1703


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro