“BookLand”, un târg de carte urban, în cel mai mare mall din România

feb. 8th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 15-17 aprilie 2011, la AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, va avea loc un nou târg de carte, prima ediţie. BookLand” va fi un “târg de carte urban”, iar atuurile sale vor fi reprezentate de interactivitatea şi noutatea formatului. “BookLand” nu va fi un salon sau un muzeu al cărţilor, ci un eveniment modern şi monden, care va aduce cartea în viaţa de zi cu zi a cititorilor, într-o destinaţie uzuală, mall-ul. Acest târg de carte este organizat de „More than Pub”.

“BookLand” va fi un spaţiu social alternativ, în care vizitatorii pot răsfoi şi cunoaşte cărţile, se pot bucura de titluri noi sau de opere consacrate, şi pot descoperi audiobook-uri. Circa 150 edituri vor expune la “BookLand” cărţi din toate domeniile, albume, ediţii de colecţie, dicţionare. Cărţile vor fi înconjurate de spectacole de muzică şi dans, de evenimente pentru cei mari şi cei mici sau de lansări şi dezbateri multimedia.

« BookLand » va păstra o parte din elementele tradiţionale ale unui târg de carte: peste 30,000 titluri de carte, lansări, dezbateri, sesiuni de autografe din partea autorilor, concursuri cu premii, toate acestea ‘ambalate’ modern: mobilier unitar realizat special pentru acest târg, spaţii amenajate pentru evenimente editoriale, plasme de prezentare în fiecare stand, comunicarea eficientă a ofertei editurilor.

“Noaptea albă a cărţii” este un alt element de noutate al “BookLand”. Astfel, vizitatorii sunt aşteptaţi sâmbătă, 16 aprilie 2011,  să cumpere cărţi până în zori.

Pe lângă evenimentele editoriale, vor avea loc şi varii evenimente artistice pentru entertainment-ul vizitatorilor. Intrarea la “BookLand” va fi gratuită.

Locaţia a fost aleasă datorită oportunităţilor de expunere şi accesului facil. AFI este cel mai mare mall din Bucureşti (214,000 mp, 300 magazine, 20 săli cinema, 2500 locuri de parcare) şi este singurul concept-mall recunoscut deja. AFI înregistrează cel mai mare număr de vizitatori zilnic, într-o singură zi putându-se ajunge la peste 150,000 atunci când există o promoţie specială.

Mai multe informaţii pe pagina web: www.book-land.ro

Număr de vizualizări :1704


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro