Seară de lectură “121.ro”, cu Iuliana Marciuc

ian. 16th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 27 ianuarie 2011, ora 18:30, la Librăria Cărtureşti de la Muzeul Ţăranului Român, are loc o nouă Seară de lectură “121.ro”. Se va discuta despre romanul “Cu fiecare zi” de Danielle Steel, Editura Litera, invitata serii fiind Iuliana Marciuc, realizator si prezentator TV. Moderator: Daniela Fugaru Kammrath, redactor-şef 121.ro.


Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră a familiei, Coco preferă să-şi trăiască viaţa simplu, pe malul oceanului, într-un orăşel din nordul Californiei, unde are şi o mică afacere ieşită din comun: plimbă câini. Viaţa ei liniştită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuinţa acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaşte pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului şi prieten al lui Jane, care se ascunde de o fosta iubita geloasă. Lumea celor doi este total diferită, dar atracţia dintre ei n-ar putea fi mai rapidă.

Cu fiecare zi explorează dragostea în toate formele ei, dezvăluindu-ne destinul a trei femei care râd, iubesc şi învaţă să ia viaţa aşa cum li se oferă ea. Amuzant, sexy şi captivant, romanul lui Danielle Steel este o poveste de dragoste emoţionantă, provocatoare şi absolut imposibil de lăsat din mână.

Mai multe detalii pe: http://www.121.ro/biblioteca/cu_fiecare_zi.php

Număr de vizualizări :2729


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro