Se lansează Asociaţia “Artgothica Sibiu”

ian. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 25 ianuarie 2011, ora 12:00, în Sala Oglinzilor a FDGR (str. General Magheru, nr. 1-3, Sibiu), va avea loc conferinţa de lansare a Asociaţiei “Artgothica Sibiu”. Vor lua cuvântul Călin Sămărghiţan (preşedinte) şi Dan Herciu (director economic), pentru a trece în revistă evenimentele organizate în anii trecuţi şi pentru a prezenta proiectele Asociaţiei pe anul 2011.

Sub titlul „Serile Artgotice – arte în dialog”, membrii Asociaţiei se vor întâlni cu publicul în fiecare lună, în Atrium Classic Cafe (Piaţa Mare, nr. 16), pentru a propune sibienilor un dialog cu doi artişti locali sau din alte oraşe ale ţării, reprezentanţi a două arte. De fiecare dată va fi invitat un scriitor, iar cel de-al doilea invitat va reprezenta, după caz, pictura, sculptura, filmul, muzica sau alte domenii ale artei. Tot în fiecare lună vor avea loc Atelierele Artgotice de literatură şi artă, la care vor participa elevi şi studenţi de la instituţiile de învăţământ din Sibiu. Atelierele vor fi coordonate de artiştii invitaţi.

Lansarea proiectelor Asociaţiei va fi urmată de prezentarea unui scurt montaj video cu activitatea de până acum.

Număr de vizualizări :1213


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro