„Roma-Termini”, prima proză pe anul 2011 a scriitorului Corneliu Leu, lansată exclusiv de CorectBooks

ian. 28th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

CorectBooks lansează în exclusivitate pe piaţa de carte digitală volumul “Roma-Termini” de Corneliu Leu, roman care face parte din seria „Blesteme contemporane”.

“Roma-Termini” este un excurs când lucid, când romantic asupra destinului dramatic al unei familii de români şi al ţării în convulsiile dintre un mileniu şi altul.

Cartea se evidenţiază prin umorul trist, cu discrete nuanţe de scarcasm, al contrastului dintre cele fireşti omenirii şi artificialul clădit prin vanităţi, păstrând totodată accentele unei aventuroase proze fantastice.

Autorul şi-a autointitulat volumul “roman de senectute”. “Roma-Termini” merge pe firul poveştii unui aparent intangibil guru în mediul afacerilor, îngenuncheat în cele din urmă de propriul alter-ego. Este, de fapt, o parabolă construită de Corneliu Leu pentru a transmite că va continua să caute noul şi modernul în diversele forme de exprimare artistică.

„Roma-Termini” scoate la iveală „sentimentul implacabilului şi al lipsei de timp pentru alte rezolvări decât cele dure şi categorice ale vieţii pe care n-ai avut curajul să o recunoşti astfel când ai fi putut tu schimba câte ceva”., a  scris Corneliu Leu.

Versiunea tipărită a cărţii poate fi cumpărată de la Casa de editură, audio, video, film „Realitatea”.

Număr de vizualizări :1212


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro