Recital de balet “Culoare şi ritm”, susţinut de elevi ai Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”

ian. 25th, 2011 | By | Category: Postcard

Miercuri, 26 ianuarie 2011, ora 17:00, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor (B-dul Tineretului nr. 8-10, Bucureşti), are loc recitalul de balet “Culoare şi ritm”, susţinut de elevi din cadrul Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”.

În anul 2010, Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” a fost distins cu certificatul de “Şcoală Europeană” pentru performanţe deosebite obţinute în activitatea de cooperare europeană şi contribuţiile aduse la promovarea şi dezvoltarea dimensiunii europene a educaţiei.

Mai multe inforamţii pe pagina web: http://floriacapsali.licee.edu.ro/

Număr de vizualizări :1634


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro