Opereta pentru copii “Cocoşelul neascultător”, pe scena Teatrului Naţional “Ion Dacian”

ian. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 19 ianuarie 2011, ora 10:00, la Teatrul Naţional “Ion Dacian” din Bucureşti, are loc prezentarea operetei pentru copii “Cocoşelul neascultător” de Constantin Ungureanu, după un libert de Ion Lucian, în regia Cristinei Cotescu.

Din distribuţie fac parte: Corina Plopeanu, Elena Siloci, Florin Georgescu, Cosette Marinescu, Camelia Mocanu, Aurelia Tudor, Matei Nicolescu. Coregrafia este semnată de Andreea Constantinescu. Scenografia: Veronica Nicolae.

Într-o căsuţă la marginea pădurii locuiesc Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul. Cei trei prieteni se înţeleg de minune. Din păcate, viaţa Cocoşelului este în pericol pentru că Vulpea doreşte să îl facă … friptură. Dar viclenia şi lăcomia ei vor fi înfrânte de prietenia adevărată!

Număr de vizualizări :1641


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro