Fotografii de Iosif Kiraly, prezentate la Berlin

ian. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 17-19 ianuarie 2011, la Institutul Cultural Român „Titu Maiorescu” din Berlin, are loc o prezentare a lucrărilor artistului fotograf Iosif Kiraly. Acestea vor fi arătate în cadrul unui simpozion pe tema „Strategia Dunărea”, organizat de către Europäische Akademie Berlin.

Obiectivul simpozionului legat de „Strategia Dunărea” este de a întări siguranţa, dezvoltarea economică şi protecţia mediului în regiune, precum şi de a susţine dezvoltarea unei identităţi regionale, prin realizarea de contacte şi de schimburi de experienţă .

Pe parcursul simpozionului vor fi prezentate, în cadrul unei instalaţii video, fotografiile realizate de Iosif Kiraly în timpul unei călătorii de-a lungul Dunării.

Iosif Kiraly s-a născut la Timişoara, în 1957, şi trăieşte acum în Bucureşti şi Amsterdam. Este membru al grupului subREAL, iar lucrările sale au fost prezentate până acum în oraşe precum Vancouver, Praga, Lisabona, Milano, Berlin, Stockholm, etc.

Număr de vizualizări :1530


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro