Expoziţia de fotografie “Semn de apă” de Simona Andrei, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi

ian. 19th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 21 ianuarie 2011, ora 17:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, are loc expoziţia de fotografie “Semn de apă” de Simona Andrei. În cadrul evenimentului, Maria Magdalena Dănăilă va susţine un recital folk. Coordonatorul proiectului: Angela Baciu. Expoziţia va fi deschisă în perioada 21 ianuarie-21 februarie 2011.

„Expoziţia se intitulează “Semn de apă” şi este o colecţie de 30 de fotografii cuprinzând variaţiuni pe tema apei. Un experiment pe marginea fotografiei de atmosferă, o cură de detoxifiere împotriva naivităţii fotografiei tip ilustrată. Expoziţia se adresează firilor sensibile, meditative, celor care caută esenţa dincolo de aparenţe. „, a spus Simona Andrei.

Simona Andrei este licenţiată în filosofie şi fotograf profesionist. A expus la Salonul Naţional de Artă Fotografică Muntenia – Mileniul III, Câmpina, 2007, ediţia a IV-a; în cadrul celei de-a XII-a Bienale a Salonului Naţional de Artă Fotografică “Eva”, Slatina, decembrie 2007; a avut o expoziţie personală intitulată “Dor de Eva”,  Centrul Cultural Galaţi, februarie, 2008; a expus la Salonul Naţional de Artă Fotografică – ediţie jubiliară, organizator Foto Club “Mircea Faria”, Craiova, 2008, editia XXV; la Salonul Naţional de Fotografie “Dan-Mihail Călinescu”, Craiova, 2008, premiul I, secţiunea “Portret”; a avut o serie de lucrări publicate în albumul “On Exposure”, Suedia, edi’iile 2008, 2009; Salonul Internaţional de la Sibiu, ediţia a XIII-a, 2009; expoziţie personală “Cuşca café”, galeria Mond’art, Galaţi, 2009; Salonul fotografic naţional de tineret sub patronajul AAFR  2010 – membru al juriului.

Număr de vizualizări :1688


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro