Eminescu sărbătorit la Novi Sad

ian. 13th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 ianuarie 2011, la Novi Sad, Serbia, la Catedra de limba și literatura română de la Facultatea de Filozofie a Universității, va avea loc evenimentul “Ziua Eminescu”. La manifestare vor participa cadre didactice, precum și oaspeți de la Universitatea de Vest – Vasile Goldiș din Arad, cu conferințe dedicate marilor sciitori. Ulterior, vor fi înmânate diplome-premii ale Universităților din Arad – Mihai Eminescu și Ioan Slavici, colaboratorilor din Serbia.

În cadrul “Zilei Eminescu” va avea loc lansarea revistelor “Europa” din Novi Sad și “Studii de știință și cultură” din  Arad. Scriitorii Pavel Gătăianțu și Vasile Man vor citi din creațiile lor.

Număr de vizualizări :1255


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro