Bestseller cu eroi de legendă: “Morgennes” de David Camus

ian. 4th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia “Bestseller”, a apărut volumul “Morgennes” de David Camus, în traducerea Michaelei Busoiu.

În “Cavalerii regatului”, primul roman al seriei intitulate “Romanul Crucii”, Morgennes, soldat al lui Cristos, pleca în Ţara Sfântă ca să recupereze Adevărata Cruce. În acest nou volum, David Camus (născut în 1970, nepotul marelui Albert Camus) revine asupra formării eroului său. Cu o măiestrie care se afirmă de la o carte la alta, el îşi conduce cititorii într-o călătorie ce îmbină faptele istorice cu legendele şi fantasticul. Călătorie care ne poartă, pe fondurile încercărilor cruciaţilor de a cuceri regatul faraonilor, din pădurile nordului Franţei până în deşerturile aride ale Egiptului, trecând prin Constantinopol şi Ierusalim. Cavalcade, înfruntări, comploturi şi trădări marchează acest parcurs, iar în mijlocul acestora se găseşte Morgennes, eroul care-şi continuă căutarea, un erou în acelaşi timp uman şi ieşit din comun.

Număr de vizualizări :1628


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro