Andrei Cezar Georgescu expune “Emoţii 2011”, la Galeria “Centrul Artelor Vizuale”

ian. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 30 ianuarie 2011, ora 18:00, la Galeria “Centrul Artelor Vizuale” (strada Biserica Enei nr. 16, Bucureşti), are loc inaugurarea expoziţiei “Emoţii 2011” a artistului Andrei Cezar Georgescu, eveniment organizat de Uniunea Artiştilor Plastici Bucureşti.

“Pe lângă cele patru laturi ale pătratului care conţin braţele crucii, mai era luat în considerare şi punctul de intersecţie al acestor braţe, care reprezintă centrul pătratului şi al cercului circumscris în el, punct ce reprezintă marea răscruce a imaginarului. În interiorul crucii se întâlnesc cerul şi pământul, timpul şi spaţiul, crucea reprezentând cordonul ombilical, niciodată tăiat, care leagă cosmosul de centrul originar.”, a scris Andrei Cezar Georgescu.

Pe durata expoziţiei, în spaţiul galeriei, între 2 februarie – 12 februarie 2011, artistul va ţine un atelier (workshop) cu tema „IDENTITATE CONTEMPORANĂ  – Iniţiere în procedee comune artei cu potenţial terapeutic şi tehnici plastice contemporane”, conceput ca un program interactiv şi succint care prezintă modalităţi specifice noilor deschideri ale artei contemporane şi o introducere în universul artei cu potenţial terapeutic. Atelierul se va organiza în fiecare zi, cu începere de la orele 17 şi este structurat pe două module, a câte 60 de minute fiecare, cu pauză de 15 minute între ele. Materialele sunt puse la dispoziţie în mod gratuit de către organizatori.

Programul este special conceput pentru însuşirea corectă a informaţiilor de către participanţi şi pentru aplicarea acestora în mod practic. Abordarea aceasta este destinată tuturor celor care doresc sa descopere un domeniu relativ nou al aplicabilităţii limbajului vizual.

Număr de vizualizări :1362


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro